O NAMA

onama banner

Dragi prijatelji i klijenti, dobrodošli na službenu web stranicu Etirol d.o.o.

Iako smo relativno nova tvrtka na bosanskohercegovačkom tržištu, dugi niz godina opravdavamo povjerenje svih Vas radom kroz distribuciju termo etiketa naše partnerske tvrtke ROLVAGA d.o.o.

Planskim razvojem i predanošću vlasnika i uposlenih koji rade u ovom sektoru, javila se potreba za proširenjem kapaciteta, stoga smo odlučili za investiranje u domaću proizvodnju termo etiketa.

Prateći potrebe tržišta i ulaganjem u najsuvremeniju opremu u mogućnosti smo, pored proizvodnje termo etiketa, našem tržištu ponuditi i usluge proizvodnje:
• farmaceutskih etiketa,
• sigurnosnih etiketa,
• magnetnih kartica,
• kao i ostalih samoljepljivih etiketa u roli za široku potrošnju, bianco i u boji.

U suradnji s partnerskom tvrtkom ROLVAGA d.o.o. za Vas možemo odraditi kompletan projekt izgradnje proizvodnog pogona vezanog za vaganje i etiketiranje.

Etirol tim čine ljudi s potencijalom koji konstantno rade na usavršavanju i razvoju svojih vještina kako bismo podigli standard i omogućili samo najbolje našim klijentima.

U suradnji s našim partnerima iz tvrtke ŽAD RMM d.o.o. po najpovoljnijim uvjetima nudimo i kompletnu uslugu osmišljavanja promotivnih i reklamnih materijala, dizajna, grafičke pripreme kao i pripreme za štampu visoke kvalitete.

Svoje usluge maksimalno prilagođavamo potrebama i zahtjevima klijenata, što nas čini kvalitetnim i privlačnim poslovnim partnerima.

Radujemo se uspješnoj i produktivnoj suradnji s Vama!

etirollogofinal bijelidesigner17